Over ons

Over ons

Over ons

Financiering op maat nodig? Vraag hier een persoonlijk gesprek aan

Factoring & incasso

FIZ is gespecialiseerd in factoring en incasso, en levert daarmee een bijdrage aan het verhogen van uw liquiditeit. Onze nadruk op klanttevredenheid betekent dat uw klanten dezelfde hoge standaard van service en deskundigheid ervaren als uw eigen bedrijf.

Waardevolle ervaring en Deskundigheid

Wij hebben in de loop der tijd waardevolle ervaring en deskundigheid opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om een ongeëvenaarde afhandeling van het financiële verkeer van uw bedrijf aan te bieden. Bedrijven die grote aantallen facturen (B2B) versturen, kan FIZ als geen ander op maat bedienen of factoren, dankzij de gespecialiseerde automatisering waarover wij beschikken. Ook ondernemingen met minder facturen ondervinden bij ons dezelfde benadering en klantbetrokkenheid.

Onze referenties

5 sterren op basis van beoordelingen

Wauw, wat een snelle afhandeling. Dank FIZ. Jullie hebben ons echt geholpen!

Goede service, vordering snel en goed geïncasseerd.

Wij werken inmiddels al anderhalf jaar samen met FIZ, hiermee nemen ze ons veel werk uit handen. Voornamelijk de heldere communicatie en de korte lijnen maken het erg fijn samenwerken


Directie

Youri van Veldhoven directeur van FIZ bv is een ambitieuze professional die graag een stap extra zet om voor een goed resultaat te gaan. Met zijn opleiding commerciële economie en ervaring in de financiële wereld, behoort Youri tot de nieuwe generatie professionals. Hij probeert altijd realistisch te zijn naar klant en het team om aan de juiste verwachtingen te voldoen.

Met zijn professioneel kritische houding kan hij een goed klankbord zijn voor u en/of uw afdeling betalingsverkeer.

Het team van FIZ bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van factoring, incasso en legal daarnaast beschikt FIZ over interne ICT medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de software ontwikkeling en ICT systemen.

Voor het hele team van FIZ is positieve mond-tot-mondreclame belangrijk. Het team realiseert zich dat tevreden klanten essentieel zijn voor de toekomst. Daarom staat bij FIZ het leveren van service en kwaliteit vooraan.

Legal

Sharif Soliman is jurist en mede-oprichter van FIZ Legal. Voor de oprichting van FIZ Legal is Sharif advocaat en bedrijfsjurist geweest. Sharif is zijn juridische carrière begonnen als advocaat bij NautaDutilh, waar hij voornamelijk adviseerde over een breed scala aan ondernemingsrechtelijke kwesties, waaronder corporate governance, fusies, overnames, joint ventures en bestuurdersaansprakelijkheid. Naast zijn ervaring in het ondernemingsrecht heeft hij als advocaat ervaring opgedaan in corporate litigation, commerciële arbitrage, investeringsarbitrage, vernietigingsprocedures en interne onderzoeken. Tevens heeft hij ervaring als (senior) bedrijfsjurist bij verschillende bedrijven, waaronder bij de Rabobank Groep waar hij zich richtte op duurzaamheidsprojecten en bij Eurus Energy Europe waar hij vanuit juridisch perspectief betrokken was bij de ontwikkeling, de financiering en het onderhoud van wind-, waterstof-, batterij- en zonne-energieprojecten in acht EMEA-landen. Sharif studeerde aan de Vrije Universiteit, waar hij een Bachelor Nederlands recht (honours & cum laude) en een Master Ondernemingsrecht (cum laude) heeft afgerond.

Partners

Onze
PartnersING


ABN


NU accountancy


Mediaways